Stukadoor Zuid-Holland

Bent u aan het verbouwen of renoveren en wilt u graag dat uw wanden en plafonds een optimale afwerking krijgen? Dan is het aan te raden contact op te nemen met een erkend stukadoorsbedrijf uit de regio Zuid-Holland. Een stukadoor doet namelijk meer dan muurtjes gladstrijken. Hij kan bijvoorbeeld uw buitenmuren stucen voor een compleet nieuwe uitstraling, latex spuiten voor een egaal en modern resultaat, of sierpleister aanbrengen in elke gewenste kleur. Bent u benieuwd naar wat een stukadoor voor u kan betekenen? Vul dan vandaag nog het contactformulier in met uw wensen voor stucwerk. Wij zorgen ervoor dat uw hulpvraag wordt doorgestuurd naar menig stukadoorsbedrijf uit Zuid-Holland. U bepaalt zo zelf welke vakman de klus zal uitvoeren. Wij zijn u graag van dienst!

Stukadoor Zuid-Holland

Contactformulier

keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Terugbelverzoek stukadoorsbedrijf

Heeft u liever telefonisch contact? Plaats dan een terugbelverzoek, u hoort spoedig van ons.

Stucwerk is vakwerk

Zoals gezegd valt onder stucwerk veel meer dan egaal maken van wanden en plafonds. Een ervaren stukadoor zal bij een klus eerst het oppervlak uitvlakken, een basislaag aanbrengen en daarna de gekozen toplaag toepassen. Wat de klus ook is, wij garanderen dat de medewerkers van een stukadoorsbedrijf uit ons netwerk de taak snel en vakkundig uitvoeren. Wij vragen van elk stukadoorsbedrijf dat hun medewerkers op adequate wijze gediplomeerd zijn en ruime ervaring hebben binnen het vakgebied. Bovendien werken wij samen met onze klanten continu aan het verbeteren van onze service. Zo werken wij toe aan een honderd procent klanttevredenheid. Zoals u ziet staat stucwerk voor ons gelijk aan vakwerk.

Diverse soorten stucwerk

Wanneer u een stukadoor vraag voor het stucen van een oppervlakte, dan begint dit bij het voorbereiden van de wand met een laag gipsmortel. Op deze laag wordt raap- of pleisterwerk aangebracht. Dit zijn beide toepassingen van pleister, waarbij raapwerk een grotere dikte heeft. Dankzij raap- en pleisterwerk wordt de wand geëgaliseerd en is zo geschikt voor het aanbrengen van de bovenlaag. Deze bovenlaag kan bestaan uit sierpleister, spack, behang of verf. Daarnaast is het tegenwoordig mogelijk om latex te spuiten. Kortom, voor de volgende vormen van stucwerk bent u bij ons stukadoorsbedrijf uit Zuid-Holland aan het juiste adres:

  • Prepareren van wand en plafond
  • Aanbrengen pleister- of raapwerk
  • Spuiten van spack en latex
  • Behangen
  • Diverse soorten sierpleister zoals granol en spachtelputz
Stucwerk

Direct een offerte aanvragen

Hebt u vragen over het spuiten van latex? Of wilt u weten wat de kosten zijn voor het aanbrengen van sierpleister? Via ons contactformulier kunt u eenvoudig en snel uw wensen aangeven. Wij zorgen ervoor dat uw hulpvraag bij menig (maximaal 5) stukadoor uit uw regio terecht komt. U vergelijkt de daarna ontvangen offertes geheel gratis en vrijblijvend op de aanbiedingen. Kies daarna zelf voor een stukadoorsbedrijf uit Zuid-Holland dat het beste aan uw wensen voldoet.

Prijzen

Wat de uiteindelijke kosten worden voor het stucwerk is afhankelijk van verscheidene factoren, waarbij de grootste factor het te bewerken oppervlak is. Daarnaast kan de prijs van het stucwerk verschillen per type en toepassing. Hoe bewerkelijker de klus, hoe langer een stukadoor uit Zuid-Holland bezig is, waardoor de kosten oplopen. De afstand van het stukadoorsbedrijf naar uw woning is eveneens van invloed op de prijs. U kunt daarom het beste kiezen voor een stukadoorsbedrijf uit uw regio om voorrijkosten te besparen. Wat de precieze prijzen van de diverse werkzaamheden zijn verschilt per stukadoor. In de tabel vindt u een indicatie van de gemiddelde kosten. Deze zijn exclusief voorrijkosten.

Gemiddelde prijzen stucwerk

Materiaal Prijs (per m2)
Spack spuiten €10,-
Stucwerk plafond €14,-
Spachtelputz €15,-
Pleisterwerk €19,-
Raapwerk €25,-
Stucen buitenmuur €57,-
Spachtelputz

Spachtelputz

Spachtelputz is een bepaalde vorm van sierpleister dat verkrijgbaar is in een extra fijne, fijne, en grove korrel. Spachtelputz heeft diverse voordelen. Het is bijvoorbeeld stoot- en boenvast, kleurecht en geschikt voor zowel buiten- als binnenshuis. Bovendien kan het materiaal in elke gewenste kleur worden aangebracht. In een aantal gevallen kan een stukadoor uit Zuid-Holland de spachtelputz direct op de muur aanbrengen.

Spack spuiten

Spack spuiten

Voor het stucen van plafonds of een snelle afwerking van muren is het spuiten van spack een goede optie. Bij deze methode breng een stukadoor met behulp van een hoge druk spuit een laag spuitpleister (spack) op de wand aan. Dankzij de machinale bewerking zijn de kosten laag, maar volgens menig stukadoor is de kwaliteit verhoudingsgewijs ook lager. Een kwestie van prioriteiten dus.

Pleisterwerk Zuid-Holland

Pleisterwerk

Medewerkers van een stukadoorsbedrijf uit Zuid-Holland werken veel met pleister. Dit is het basismateriaal voor zowel raap- als pleisterwerk. Pleisterwerk is eigenlijk een methode waarbij het pleister op de muur of plafond wordt aangebracht. Pleisterwerk is naar verhouding een vrij dunnen laag, maar vormt vaak een goede onderlaag voor een afwerking met sierpleister. Vraag een professional naar de mogelijkheden.

Raapwerk Zuid-Holland

Raapwerk

Raapwerk is de dikkere variant van pleisterwerk. Raapwerk is met name geschikt voor zeer ruwe en scheve ondergronden. Raapwerk varieert van 6 millimeter tot 5 centimeter dikte. Dit betekent dat het een aflopende ondergrond gemakkelijk recht kan maken. Raapwerk kan eveneens op ronde ondergronden worden aangebracht. Het materiaal is zowel vochtbestendig als brandvertragend waardoor het tevens een zeer veilige keuze is.

Sierpleister Zuid-Holland

Sierpleisters

Bij vrijwel elk stukadoorsbedrijf uit Zuid-Holland kunt u verschillende soorten sierpleister aanschaffen. Sierpleister is feitelijk een decoratieve structuur die u op het plafond of de muur laat aanbrengen. De meeste sierpleisters zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor welke soort sierpleister u kiest is afhankelijk van het gewenste patroon en de dikte van de korrel. Voorbeelden zijn spachtelputz, granol en rustiekputz.

Latex spuiten

Latex spuiten

Nieuw op het gebied van stucwerk is het spuiten van latex. Deze methode is vergelijkbaar met het aanbrengen van spack. Het zorgt voor een snelle en egale afwerking van zowel muren als plafonds en biedt een modern, strak en egaal resultaat. Het toepassen van latex is daarom niet alleen geschikt voor particulieren in Zuid-Holland, ook voor bedrijven of restaurants vormt dit een goede keuze.

Offerte aanvragen

Een scherpe prijs voor kwalitatief goed stucwerk!

U zoekt een stukadoorsbedrijf voor het aanbrengen van spachtelputz of sierpleister? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij stellen een gratis prijsopgave voor u op!

Offerte aanvragen

Werkgebied

Klantervaringen

Wij hebben onlangs sierpleister in onze woning laten aanbrengen. Dankzij Stukadoor Nu hebben we een goede prijs bedongen. Vakwerk voor een mooi prijsje. Dat spreekt mij wel aan. Ik kan de dienstverlening dus ook van harte aanbevelen!
D. Vlaming , Zuid-Holland
Via deze website hebben wij een offerte aangevraagd om onze woonkamer te laten stuken. Binnen een uur ontvingen we de eerste reacties. Veel sneller dan we hadden verwacht. Ook vielen de prijzen behoorlijk mee. Onze woonkamer ziet er weer pico bello uit.
Frans Wemabel , Deventer
We vonden het best moeilijk om te kiezen tussen alle soorten stucwerk. Via deze site kwamen we in contact met een stukadoorsbedrijf uit Zuid-Holland. Hij legde ons alle voor- en nadelen uit. Zo hebben we een goede keus kunnen maken.
fam. Rabijt , Zuid-Holland
Na jarenlang behang te hebben geplakt vonden we het nu tijd voor mooi spackwerk in onze kamer. We hebben gekozen om spack te laten spuiten. Binnen 1 dag was het klaar en het ziet er super uit. Dat hadden we zelf niet voor elkaar gekregen. Vakwerk!
Annemarie Hop, Leiden
Onze woning was van binnen aan een opknapbeurt toe. Via Stukadoor Nu hebben we meerdere offertes ontvangen van menig stukadoorsbedrijf. Door gemakkelijk te vergelijken hebben we ons huis voorzien van strak pleisterwerk tegen een goede prijs.
K. van Binsbergen, Leeuwarden
In onze nieuwbouwwoning wilden we graag sierlijsten laten plaatsen, maar we wisten niet goed wat de mogelijkheden waren en wat dit precies zou gaan kosten. We hebben een offerteaanvraag gedaan en kwamen al snel in contact met een specialist uit Zuid-Holland. Hij heeft ons goed voorgelicht en daarna ook de sierlijsten geplaatst. Top service!
L. Minnema , Zuid-Holland

Over ons

Actief in heel Nederland
Hoe werkt het?
Vestigingen
Missie