Contact – offerte

Wij beheren een landelijk netwerk van erkende stukadoorsbedrijven en daar profiteert u van. Vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan bij diverse stukadoors, u ontvangt op korte termijn diverse prijsvoorstellen toegestuurd. Aan u om de offertes te vergelijken op prijs en kwaliteit. Liever telefonisch contact? Indien u dit aangeeft in het formulier neemt onze stukadoor spoedig contact met u op.

Stukadoor offerte aanvragen - contact

Vakwerk tegen scherp tarief

Ons landelijke netwerk bestaat inmiddels tien jaar. In de afgelopen jaren zijn wij enorm gegroeid. Steeds meer bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar een erkend stukadoorsbedrijf komen bij ons terecht. Wij zijn succesvol door kwaliteitswerk te leveren tegen een scherp tarief. Door onze samenwerking met Kluswebsite garanderen wij landelijke dekking en bent u verzekerd van kwaliteitscontrole op het geleverde werk en de bedrijfsvoering van de gelieerde stukadoors.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Wij doen u graag een voorstel op maat voor de werkzaamheden die u wilt laten verrichten. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij u om het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Geef bijvoorbeeld aan wat de oppervlakte is die gestuct dient te worden en wat uw verdere eventuele voorkeuren zijn. Wanneer wij weten wat uw situatie is dan zijn wij in staat om u een totaalprijs te geven.

Vrijblijvend contact

Zoals u wellicht heeft gelezen is uw aanvraag vrijblijvend en kosteloos. Het is aan uzelf om te doen wat u wilt met de offertes. Wij gaan secuur om met uw gegevens, deze worden alleen gebruikt voor uw aanvraag. Wij horen graag waar wij u van dienst mee mogen zijn!

Met vriendelijke groet,
Het team van Stukadoor Nu

Contactformulier