Stucwerk

Een van de voordelen van stucwerk is dat deze geschikt is voor nagenoeg ieder kantoor of woning. Er bestaan diverse structuren en korrels waaruit men kan kiezen en het is mogelijk om het stucwerk te schilderen in iedere gewenste kleur. Onze specialisten beschikken over verschillende technieken zodat zij het stucwerk op verschillende manieren kunnen afwerken. Dit zorgt voor een mooi resultaat en een tevreden klant! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Wij adviseren u kosteloos en geheel vrijblijvend over de mogelijkheden. Vult u gerust het offerteformulier in.

Stucwerk met kleur aanbrengen

In plaats van u muren eerst te bewerken met stucwerk en ze dan pas te schilderen kunt u veel gemakkelijker stucwerk met kleur laten aanbrengen. Uw muren worden nu direct in de gewilde kleur gestuukt. Dit scheelt tijd en geld. Hier kunt u jaren van genieten, mits u uw muren door de juiste specialist laat bewerken. De juiste specialist? Die hebben wij!

Soorten stucwerk

U kunt kiezen uit verschillende soorten stucwerk. Zoals sausklaar stucwerk. Bij sausklaar stucwerk zorgt u voor een strak en glad resultaat. Naast sausklaar stucwerk zijn er veel meer soorten. Wij hebben er een paar voor u op een rijtje gezet:

  • Behangklaar stucwerk
  • Tegelklaar stucwerk
  • Fijn schuurwerk
  • Stuken plafond
  • Lijstwerk plafond
  • Sierpleisters
Zoals u ziet zijn er verschillende soorten stucwerk. Daarom raden wij u aan om u goed te laten informeren over alle verschillende mogelijkheden. Zo weet u goed welke manier van stucwerk u kunt gebruiken!

Het plafond voorzien van stucwerk

Uw plafond witten is natuurlijk een optie, maar u kunt er ook voor kiezen om uw plafond te bewerken met stucwerk. Op deze manier wordt de afwerking van het gips niet alleen egaal, maar wordt het ook voorzien van structuur. Daarnaast kunt u er veel langer van genieten. Voordat u de muren gaat stucen raden wij u aan deze eerst vlak te maken. Hier voor bent u bij Stukadoor Nu aan het juiste adres. Vraag vandaag nog een offerte aan via het formulier.

Contactformulier

Heeft u liever telefonisch contact? Plaats dan een terugbelverzoek, u hoort spoedig van ons.

Terugbelverzoek stukadoorsbedrijf