Stukadoor Rotterdam

Het is lastig om zelf zonder de benodigde kennis het stucwerk op een goede wijze aan te brengen. Een stukadoor levert echt vakwerk. Het valt dan ook aan te raden om voor al het stucwerk altijd een stukadoorsbedrijf uit Rotterdam in te schakelen voor een mooi eindresultaat dat langdurig meegaat. Een vakman is gespecialiseerd in het aanbrengen van spachtelputz, spack of sierpleister. Wanneer uw muren of plafonds schade hebben opgelopen door water afkomstig van een lek dan wilt u natuurlijk dat de schade hersteld wordt. Ook hierin zijn wij u van dienst. Wilt u offertes ontvangen voor professioneel stucwerk? Vul dan gratis en vrijblijvend het offerteformulier in op deze pagina. U hoort spoedig van ons!

Stukadoor Rotterdam

Contactformulier

  Voor- en achternaam (*)

  Adres (*)

  Postcode (*)

  Woonplaats(*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw emailadres (*)

  Hoeveel m2 (bij benadering) (*)

  Soort stucwerk (*)

  Omschrijving opdracht (*)  keurmerk

  Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.

  Terugbelverzoek stukadoorsbedrijf Rotterdam

  Heeft u liever telefonisch contact? Plaats dan een terugbelverzoek, u hoort spoedig van ons.

  Vakkundig stukadoorsbedrijf

  Het is slim om uw muren en plafonds te laten stuken door een vakkundig stukadoorsbedrijf uit Rotterdam. Op die manier kunt u vertouwen op de kennis van de stukadoor. Wanneer achteraf blijkt dat het stukwerk niet goed is aangebracht, dan valt dit bij een professioneel bedrijf vaak onder de garantie. Het biedt u dus veel voordelen door een vakman uit Rotterdam in te schakelen. Bij het herstellen van schade is het altijd een vraag of de herstelwerkzaamheden goed zijn gelukt, een stukadoor kan indien nodig altijd langskomen om het resultaat te beoordelen.

  Diverse soorten stucwerk

  Een stukadoor heeft veel kennis om het stucwerk op een juiste manier aan te brengen. Er zijn diverse mogelijkheden waaruit u kan kiezen. Ieder materiaal heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Welke sierpleister het meest geschikt is, is afhankelijk van uw persoonlijke smaak. De werkzaamheden van een stukadoor zijn:

  • Aanbrengen van stucwerk
  • Spachtelputz
  • Spack
  • Sierpleister
  • Afwerking en schadeherstel
  • Schilderwerk

  Kluskeurmerk

  In ons netwerk zijn alleen stukadoors uit Rotterdam opgenomen die vakkundig werk leveren. Op die manier kunnen wij alle klanten de uitstekende kwaliteit garanderen. De bedrijven die deelnemen worden gecontroleerd op de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en de bedrijfsvoering. Wanneer een stukadoorsbedrijf in deelneemt aan ons netwerk, dan kunt u rekenen op kwaliteit en een perfect eindresultaat!

  Direct contact

  Indien u benieuwd bent naar de prijzen en de mogelijkheden, vult u dan gerust het offerteformulier op deze pagina in. Het gelieerde stukadoorsbedrijf uit Rotterdam adviseert u kosteloos over de mogelijkheden. Na uw aanvraag ontvangt u diverse offertes. Op die manier is het eenvoudig om het aanbod te vergelijken. De prijzen variëren en u bespaart aanzienlijk door de opties op een rijtje te zetten. Het is natuurlijk aan u om te bepalen welke prijs u betaalt. De aan ons gelieerde vakmannen maken het u gemakkelijk, ze hanteren scherpe tarieven en leveren vakwerk. Zit er geen geschikte aanbieding tussen? Dan is dat geen probleem. Uw aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend.

  Spachtelputz

  Spachtelputz

  Spachtelputz is de meest voorkomende soort van sierpleister. Voordat u aan de slag gaat is het belangrijk dat de ondergrond glad is. Zo voorkomt u oneffenheden in het stucwerk. Spachtelputz is tijdloos en kan met diverse structuren worden aangebracht. Het is dus voor zowel een moderne als een klassieke woning toepasbaar.

  Spack spuiten

  Spack spuiten

  Een muur op een snelle en duurzame manier afwerken, doet u door middel van spack spuiten. Onder hoge druk wordt een pleisterlaag op de wanden gespoten. Er worden twee lagen aangebracht. De eerste spacklaag is vlak. Zodra deze droog is wordt de tweede laag erop gespoten. Deze laag brengt de gewenste structuur aan.

  Pleisterwerk Rotterdam

  Pleisterwerk

  Het glad en strak maken van de wanden of plafonds gebeurt door middel van pleisterwerk. Pleister of sierpleister is een mengsel dat voor het grootste gedeelte uit kalk of gips bestaat. Soms wordt er zand doorheen gedaan om een structuur te krijgen. De sierpleister is verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. U hoeft dus niet meer te verven.

  Raapwerk Rotterdam

  Raapwerk

  Raapwerk is de dikkere variant van pleisterwerk. Raapwerk is met name geschikt voor zeer ruwe en scheve ondergronden. Raapwerk varieert van 6 millimeter tot 5 centimeter dikte. Dit betekent dat het een aflopende ondergrond gemakkelijk recht kan maken. Raapwerk kan eveneens op ronde ondergronden worden aangebracht. Het materiaal is zowel vochtbestendig als brandvertragend waardoor het tevens een zeer veilige keuze is.

  Sierpleister Rotterdam

  Sierpleisters

  Bij vrijwel elk stukadoorsbedrijf uit Rotterdam kunt u verschillende soorten sierpleister aanschaffen. Sierpleister is feitelijk een decoratieve structuur die u op het plafond of de muur laat aanbrengen. De meeste sierpleisters zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor welke soort sierpleister u kiest is afhankelijk van het gewenste patroon en de dikte van de korrel. Voorbeelden zijn spachtelputz, granol en rustiekputz.

  Latex spuiten

  Latex spuiten

  Nieuw op het gebied van stucwerk is het spuiten van latex. Deze methode is vergelijkbaar met het aanbrengen van spack. Het zorgt voor een snelle en egale afwerking van zowel muren als plafonds en biedt een modern, strak en egaal resultaat. Het toepassen van latex is daarom niet alleen geschikt voor particulieren in Rotterdam, ook voor bedrijven of restaurants vormt dit een goede keuze.

  Offerte aanvragen

  Een scherpe prijs voor kwalitatief goed stucwerk.

  U zoekt een stukadoorsbedrijf voor het aanbrengen van spachtelputz of sierpleister? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij stellen een gratis prijsopgave voor u op!

  Offerte aanvragen

  Werkgebied

  Klantervaringen

  Wij hebben onlangs sierpleister in onze woning laten aanbrengen. Dankzij Stukadoor Nu hebben we een goede prijs bedongen. Vakwerk voor een mooi prijsje. Dat spreekt mij wel aan. Ik kan de dienstverlening dus ook van harte aanbevelen!
  D. Vlaming , Rotterdam
  Via deze website hebben wij een offerte aangevraagd om onze woonkamer te laten stuken. Binnen een uur ontvingen we de eerste reacties. Veel sneller dan we hadden verwacht. Ook vielen de prijzen behoorlijk mee. Onze woonkamer ziet er weer pico bello uit.
  Frans Wemabel , Deventer
  We vonden het best moeilijk om te kiezen tussen alle soorten stucwerk. Via deze site kwamen we in contact met een stukadoorsbedrijf uit Rotterdam. Hij legde ons alle voor- en nadelen uit. Zo hebben we een goede keus kunnen maken.
  fam. Rabijt , Rotterdam
  Na jarenlang behang te hebben geplakt vonden we het nu tijd voor mooi spackwerk in onze kamer. We hebben gekozen om spack te laten spuiten. Binnen 1 dag was het klaar en het ziet er super uit. Dat hadden we zelf niet voor elkaar gekregen. Vakwerk!
  Annemarie Hop, Leiden
  Onze woning was van binnen aan een opknapbeurt toe. Via Stukadoor Nu hebben we meerdere offertes ontvangen van menig stukadoorsbedrijf. Door gemakkelijk te vergelijken hebben we ons huis voorzien van strak pleisterwerk tegen een goede prijs.
  K. van Binsbergen, Leeuwarden
  In onze nieuwbouwwoning wilden we graag sierlijsten laten plaatsen, maar we wisten niet goed wat de mogelijkheden waren en wat dit precies zou gaan kosten. We hebben een offerteaanvraag gedaan en kwamen al snel in contact met een specialist uit Rotterdam. Hij heeft ons goed voorgelicht en daarna ook de sierlijsten geplaatst. Top service!
  L. Minnema , Rotterdam

  Over ons

  Actief in heel Nederland
  Hoe werkt het?
  Vestigingen
  Missie