Spachtelputz

Spachtelputz wordt met pleister aangebracht op uw muren en zal zorgen voor een mooie uitstraling. Deze uitstraling ontstaat uit de structuur die spachtelputz met zich mee brengt. Een van de grote voordelen van spachtelputz is dat het nagenoeg in iedere woning of bedrijfspand fraai oogt. Het staat fraai in combinatie met een klassiek uiterlijk, maar ook bij een modern interieur. Via Stukadoor Nu vraagt u snel en eenvoudig meerdere offertes aan voor de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren. Wij horen graag hoe wij u van dienst mogen zijn!

Keuze uit diverse structuren

Als uw voorkeur uitgaat naar spachtelputz kunt u vervolgens ook nog eens keuze maken uit verschillende soorten structuren. Wat in uw situatie de beste keuze is, is afhankelijk van de uitstraling van uw woning. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit kleur, korreldikte, etc. Meer weten over de verschillende structuren? Onze stukadoors vertellen u graag meer over de mogelijkheden en prijzen.

De ondergrond van spachtelputz

Voordat u spachtelputz aan gaat brengen is het van belang dat uw ondergrond glad is. Hiervoor schakelt u de hulp in van één van onze vele specialisten. Deze zal er voor zorgen dat uw muur glad en straks is zodat deze bewerkt kan worden met spachtelputz. Het aanbrengen van spachtelputz dient secuur te gebeuren. Indien u de pleister zelf gaat aanbrengen dan is de kans groot dat oneffenheden ontstaan, deze vallen in het oog. Indien u een erkende stukadoor inschakelt dan wordt dit probleem voorkomen en bent u gegarandeerd van een strak resultaat.

Muren met spachtelplutz

Eventuele vlekken van uw muur verwijderen? Probeert u dit eerst op te lossen met een beetje water en zeep. In de meeste gevallen zijn vlekken vrij gemakkelijk te verbergen. Dit wordt wat lastiger indien u te maken heeft gehad met schade na bijvoorbeeld lekkage. In dergelijke gevallen schakelt u een stukadoorsbedrijf in om de schade te herstellen. Heeft u last van beschadigde muren en behoefte aan advies? Vul dan direct uw opdracht in via het formulier. Vervolgens ontvangt u en bevestiging per e-mail. Voor u het weet heeft u meerdere offertes thuis liggen en kunt u deze gaan vergelijken gebaseerd op prijs en kwaliteit. Wij zijn u graag van dienst!

Contactformulier

Heeft u liever telefonisch contact? Plaats dan een terugbelverzoek, u hoort spoedig van ons.

Terugbelverzoek stukadoorsbedrijf