Stukadoor Enschede

Veel mensen denken dat een stukadoor alleen maar muurtjes glad maakt, en gaan er dan van uit dat zij dit zelf ook wel kunnen. Stucwerk omvat echter veel meer dan alleen het glad maken van muren. Dankzij de werkzaamheden van een erkend stukadoorsbedrijf uit Enschede zullen plafonds en wanden een geheel eigen uitstraling meekrijgen, en lang dezelfde kwaliteit behouden. Een stukadoor kan onder meer sierpleister of spack aanbrengen, en daarnaast latex spuiten of raapwerk verrichten. Wat uw wensen op het gebied van pleisterwerk ook is, de medewerkers van een stukadoorsbedrijf zullen hier hun hand niet voor omdraaien. Hebt u vragen over de mogelijkheden of kosten voor het laten uitvoeren van stucwerk? Vul dan het contactformulier in en wij beantwoorden uw hulpvraag zo spoedig mogelijk.

Stukadoor Enschede

Contactformulier

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Hoeveel m2 (bij benadering) (*)

Soort stucwerk (*)

Omschrijving opdracht (*)


keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Terugbelverzoek stukadoorsbedrijf Enschede

Heeft u liever telefonisch contact? Plaats dan een terugbelverzoek, u hoort spoedig van ons.

Stucwerk is vakwerk

Wilt u de wanden van uw pand in Enschede laten stucen? Een stukadoor zal dit op professionele wijze verrichten. Het aanbrengen van stucwerk begint met het voorbereiden van de wand. Dit gebeurt door het aanbrengen van een laag gipsmortel. Daarna wordt het pleister- of raapwerk aangebracht. Beide afwerkingen zijn op basis van pleister, het materiaal waarmee de stukadoor werkt, pleisterwerk en raapwerk zijn manieren waarmee men het pleister kan aanbrengen. Pleisterwerk is vrij dun en vormt een goede onderlaag, raapwerk is met name geschikt voor ruwe ondergronden. Professionals van een stukadoorsbedrijf uit Enschede zullen u helpen bij het maken van een keuze. Nadat het pleister is aangebracht kunnen de wanden worden afgewerkt met sierpleister, behang of verf. U ziet, stucwerk is vakwerk.

Diverse soorten stucwerk

Zoals u hierboven al kunt lezen, kan een stukadoor diverse werkzaamheden voor u uitvoeren. Wij garanderen dat elk stukadoorsbedrijf uit Enschede dat zich bij ons heeft aangesloten een hoge kwaliteit werk biedt. Dit komt doordat zij onder meer moeten voldoen aan voorwaarden omtrent de diplomering en ervaring van hun werknemers. Bovendien eisen wij dat elk stukadoorsbedrijf streeft naar een 100% klanttevredenheid. Werkzaamheden waarvoor u bij onze stukadoors aan het juiste adres bent zijn:

  • Voorbereiding van de wand
  • Het aanbrengen van Spack of Spachtelputz
  • Raap- en pleisterwerk
  • Het spuiten van latex
  • Behangen
  • Toepassen van sierpleister

Direct een offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat een stukadoor voor u kan betekenen op het gebied van stucwerk? Hebt u vragen over de exacte kosten voor het afwerken van uw wand of plafond? Als u op het contactformulier zo exact mogelijk uw wensen invult, kunnen wij u op basis daarvan enkele offertes toesturen van menig (maximaal 5) stukadoorsbedrijf uit de regio Enschede. U kunt deze zelf vergelijken op basis van prijs en aanbod, waardoor u tot wel 25% bespaart op de kosten voor een stukadoor. Wij helpen u graag verder, en hopelijk tot snel in Enschede!

Prijzen

De prijzen voor de verschillende soorten stucwerk die een stukadoor uit Enschede voor u uit kan voeren, zijn afhankelijk van onder meer de grootte van het oppervlak dat u wilt laten stucen, en in hoeverre deze muur nog egaal moet worden gemaakt. Daarnaast is ook de keuze voor afwerking van invloed op de uiteindelijke kosten. In de tabel vindt u een overzicht met enkele gemiddelde prijzen. Deze kunnen per stukadoorsbedrijf enigszins verschillen, maar zo heeft u in ieder geval een indicatie van de mogelijkheden.

Gemiddelde prijzen stucwerk

Materiaal Prijs (per m2)
Spack spuiten €10,-
Stucwerk plafond €14,-
Spachtelputz €15,-
Pleisterwerk €19,-
Raapwerk €25,-
Stucen buitenmuur €57,-
Spachtelputz

Spachtelputz

Spachtelputz is een bepaalde vorm van sierpleister waarbij marmerkorrels structuur aanbrengen. Bij vrijwel elk stukadoorsbedrijf uit Enschede is spachtelputz verkrijgbaar in drie varianten: grof, fijn en extra fijn, en het materiaal kan in elke kleur worden aangebracht. Een stukadoor kan spachtelputz direct aanbrengen op beton, of eerst een dunne laag gips als basis om onregelmatigheden zoals gaatjes, bobbels en deuken te voorkomen.

Spack spuiten

Spack spuiten

Eén van de nieuwste technieken binnen de stukadoor wereld is het spuiten van spack. Hiermee is het mogelijk wanden en plafonds zeer snel en nauwkeurig af te werken. Spack wordt door een stukadoor in twee lagen toegepast. De eerste zorgt voor een gladde en uitgevlakte ondergrond, de tweede brengt de gewenste structuur aan. Spack is verkrijgbaar in grove en fijne korrel in diverse kleuren.

Pleisterwerk Enschede

Pleisterwerk

Veel klanten van een stukadoorsbedrijf verwarren pleisterwerk met sierpleister. Het pleisterwerk vormt echter niet de afwerking van een muur of plafond, maar de onderlaag. Met pleister worden bestaande wanden strak getrokken. Het materiaal is 1 tot 6 millimeter dik en men kan dit zowel glad als ietwat gestructureerd aanbrengen. In vochtige ruimtes zoals een badkamer zijn gipsplaten als ondergrond bovendien van groot belang.

Raapwerk Enschede

Raapwerk

Raapwerk is de dikkere variant van de standaard pleisterlaag. De dikte varieert tussen de 6 millimeter en 5 centimeter. Dit maakt het materiaal zeer geschikt voor het haaks en te lood maken van ruwe oppervlakten. Bovendien is het mogelijk om in het raapwerk ronde profielen zoals togen te verwerken. Evenals de standaard variant is raapwerk vochtregulerend en heeft het tevens brandvertragende eigenschappen.

Sierpleister Enschede

Sierpleisters

Voor de afwerking van een muur zijn verschillende soorten sierpleister mogelijk. De meest gebruikelijke (spachtelputz) hebben we hierboven al besproken. Andere vormen van sierpleister zijn rustiekputz, granol en schuurwerk, waarbij de laatste meestal op een plafond wordt toegepast. Voor welke vorm van sierpleister u kiest is afhankelijk van uw wens voor het patroon en de grofheid van het materiaal.

Latex spuiten

Latex spuiten

Een laatste vorm van afwerking is het spuiten van latex. Medewerkers van een stukadoorsbedrijf uit Enschede kunnen latex snel en vakkundig op het gewenste oppervlak spuiten tegen aantrekkelijke prijzen. Het spuiten van latex levert een mooi strak, egaal en modern resultaat en is daarom ook zeer geschikt voor bedrijfspanden en restaurants. Wij voorzien u desgewenst graag van meer informatie over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Een scherpe prijs voor kwalitatief goed stucwerk.

U zoekt een stukadoorsbedrijf voor het aanbrengen van spachtelputz of sierpleister? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij stellen een gratis prijsopgave voor u op!

Offerte aanvragen

Werkgebied

Klantervaringen

Wij hebben onlangs sierpleister in onze woning laten aanbrengen. Dankzij Stukadoor Nu hebben we een goede prijs bedongen. Vakwerk voor een mooi prijsje. Dat spreekt mij wel aan. Ik kan de dienstverlening dus ook van harte aanbevelen!
D. Vlaming , Enschede
Via deze website hebben wij een offerte aangevraagd om onze woonkamer te laten stuken. Binnen een uur ontvingen we de eerste reacties. Veel sneller dan we hadden verwacht. Ook vielen de prijzen behoorlijk mee. Onze woonkamer ziet er weer pico bello uit.
Frans Wemabel , Deventer
We vonden het best moeilijk om te kiezen tussen alle soorten stucwerk. Via deze site kwamen we in contact met een stukadoorsbedrijf uit Enschede. Hij legde ons alle voor- en nadelen uit. Zo hebben we een goede keus kunnen maken.
fam. Rabijt , Enschede
Na jarenlang behang te hebben geplakt vonden we het nu tijd voor mooi spackwerk in onze kamer. We hebben gekozen om spack te laten spuiten. Binnen 1 dag was het klaar en het ziet er super uit. Dat hadden we zelf niet voor elkaar gekregen. Vakwerk!
Annemarie Hop, Leiden
Onze woning was van binnen aan een opknapbeurt toe. Via Stukadoor Nu hebben we meerdere offertes ontvangen van menig stukadoorsbedrijf. Door gemakkelijk te vergelijken hebben we ons huis voorzien van strak pleisterwerk tegen een goede prijs.
K. van Binsbergen, Leeuwarden
In onze nieuwbouwwoning wilden we graag sierlijsten laten plaatsen, maar we wisten niet goed wat de mogelijkheden waren en wat dit precies zou gaan kosten. We hebben een offerteaanvraag gedaan en kwamen al snel in contact met een specialist uit Enschede. Hij heeft ons goed voorgelicht en daarna ook de sierlijsten geplaatst. Top service!
L. Minnema , Enschede

Over ons

Actief in heel Nederland
Hoe werkt het?
Vestigingen
Missie