Waarop letten als u stucwerk kiest?

Bent u van plan gebruik te maken van stucwerk? Heeft u geen idee hoe u dit moet gebruiken, of waar u op moet letten? Dan is het een goed idee om de onderstaande tekst even goed door te nemen. Wij weten namelijk als geen ander dat u zonder ervaring niks opschiet. Hier vindt u een aantal zaken die van belang zijn bij stucwerk.

De verschillende soorten stucwerk

Indien u kiest voor stucwerk dan komt u voor een aantal keuzes te staan. Er zijn verschillende pleistersoorten beschikbaar zoals een grove of een fijne korrel. Daarnaast dient u een keuze te maken voor een bepaalde structuur en kleur. Welke oplossing in uw situatie het beste is, is afhankelijk van uw wensen en persoonlijke situatie. In het kort gezegd kunt u zich het beste laten adviseren door een stukadoor. Hij komt bij u langs en kan diverse voorbeelden laten zien. Op die manier krijgt u perfect zicht op de mogelijkheden. Indien u behoefte heeft aan een advies op maat, vult u dan gerust het offerteformulier in. U hoort spoedig van ons!

Behangklaar en sausklaar stucwerk

Het worord zegt het al, behangklaar. Als u gebruik maakt van deze soort dan zal u nadat het stucwerk is aangebracht uw muren gemakkelijk, zonder enige problemen kunnen behangen. Dit is één van de goedkopere opties. Onze stukadoor minder werk hoeft te verrichten, omdat het stucwerk niet heel glad hoeft te zijn. Dit scheelt u weer in de kosten. Sausklaar stucwerk is wat duurder alleen zorgt wel voor een geheel gladde muur. De prijs bij sausklaar stucwerk hangt af van uw muur. Als hij gelijk is kost het u ongetwijfeld minder geld dan wanneer uw muur ongelijk is. Verder kunt u kiezen uit:

  • Lijstwerk plafond
  • Tegelklaar stucwerk
  • Fijn schuurwerk
  • Stuken plafond
  • Behangklaar stucwerk
  • Sierpleisters

Meer informatie

Bij Stukadoor Nu beantwoorden wij graag al uw vragen over de verschillende soorten stucwerk. Vraag voor meer informatie gratis meerdere offertes aan via het contact formulier dat u vindt op onze website. U zult genieten van onze service en versteld staan van onze snelheid, kwaliteit en ervaring.

Contactformulier

Heeft u liever telefonisch contact? Plaats dan een terugbelverzoek, u hoort spoedig van ons.

Terugbelverzoek stukadoorsbedrijf