Over ons

Leads werven voor het MKB, dat is ons ding. Wij helpen u de juiste vakman te vinden en wij helpen stukadoors aan nieuwe klanten. Dit doen wij met onze effectieve media. Op Stukadoor Nu vindt u alle informatie die u nodig heeft en kunt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan vragen.

Landelijke dekking

Stukadoor Nu werkt samen met veel bedrijven in het hele land. Al deze bedrijven zijn verspreid door het hele land en staan 24 uur, 7 dagen in de week, voor u klaar. Omdat de bij ons aangesloten stukadoorsbedrijven zich gevestigd hebben door het hele land. Kunnen wij u overal van dienst zijn. Of u zich nou in Overijssel, Zuid-Holland in Limburg bevindt, wij staan overal voor u klaar!

Kwaliteit door Kluskeurmerk

Naast de vele bedrijven waar wij mee samenwerken, werken wij ook samen met Kluswebsite.nl. Daarom kunnen wij u garanderen van:

  • Controle op bedrijfsvoering
  • Onafhankelijke geschillencommissie
  • Kwaliteit tegen lage tarieven
  • Snelle en overzichtelijke service

Gerenommeerde bedrijven

Ieder bedrijf dat zich bij ons aan wil sluiten wordt van te voren gecontroleerd om te achterhalen of deze voldoet aan onze kwaliteitseisen. Zo niet? Dan wordt het des betreffende bedrijf direct uitgesloten van deelname. Op deze manier bent u er van verzekerd dat, wanneer u gebruik gaat maken van onze service, u kwaliteit wordt geleverd.

Vrijblijvende offerte aanvraag

Bent u ervan overtuigd dat onze manier van werken succes weet te boeken? Vraag dan vandaag nog gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan. Door de offertes met elkaar te vergelijken bent u op de hoogte van wat de bedrijven uit uw omgeving u te bieden hebben. U bespaart zelfs tot wel 40% op uw investering, wacht daarom niet langer!

Contactformulier

Heeft u liever telefonisch contact? Plaats dan een terugbelverzoek, u hoort spoedig van ons.

Terugbelverzoek stukadoorsbedrijf