Sierlijsten

Een sierlijst zorgt voor een mooie uitstraling van uw plafond en hierdoor ook uw woning. Sierlijsten en ornamenten worden vaak toegepast in boerderijen, landhuizen of villa’s, maar ze staan net zo mooi in een rijtjeswoning. Modern? Klassiek? Geen probleem! Bij Stukadoor Nu hebben we sierlijsten passend voor iedere situatie. Vraag eens vrijblijvend en kosteloos een offerte aan en verbaas u over de scherpe prijzen.

Een moderne uitstraling met sierlijsten

Door sierlijsten of ornamenten op uw plafond aan te brengen krijgt uw kamer direct een andere uitstraling. Wat voor uiterlijk uw kamer krijgt, hangt af van het soort sierlijst dat u kiest. U kunt kiezen voor een klassieke sierlijst, of juist voor een moderne sierlijst. Als u van plan bent sierlijsten aan te brengen, raden wij u aan dit te laten doen door een professionele en ervaren stukadoor. U bent bij Stukadoor Nu aan het juiste adres.

Verschillende mogelijkheden met gips

Sierlijsten en ornamenten worden gemaakt van gips. Dit betekent dat u kunt kiezen uit heel wat verschillende mogelijkheden. Wij bij Stukadoor Nu helpen u graag erachter te komen welke mogelijkheid het best aansluit bij uw wensen. Om gebruik te maken van onze hulp, vraagt u vandaag nog meerdere offertes aan via ons contact formulier.

Bij Stukadoor Nu verzekerd van

Stukadoor Nu is een ervaren en gedreven bedrijf dat beschikt over heel wat experts. Wij kunnen u verzekeren van:

  • Kwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Controle op bedrijfsvoering
  • Landelijke dekking
  • Snelle, overzichtelijke service
  • Besparing op uw investering

Ornamenten aanbrengen met sierlijsten

Naast sierlijsten kunt u, om uw plafond compleet te maken, ook kiezen voor diverse ornamenten. Wanneer u ons offerte formulier invult kunt u al uw wensen op papier zetten en kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Uw offerte aanvraag is gratis en daarnaast ook geheel vrijblijvend. Vraag vandaag nog meerdere offertes aan en bespaar op uw investering.

Contactformulier

Heeft u liever telefonisch contact? Plaats dan een terugbelverzoek, u hoort spoedig van ons.

Terugbelverzoek stukadoorsbedrijf