Kosten stukadoor

De kosten van een stukadoor

Wilt u binnenkort een stukadoor inschakelen om uw huis te verfraaien, dan is het handig om te weten wat de kosten voor u zullen zijn. Stukadoor Nu geeft u in dit artikel een handig overzicht van de kosten van een stukadoor, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Voor het berekenen van de kosten van een stukadoor is het belangrijk om te weten dat de prijzen worden berekend per vierkante meter. Uiteraard verschillen de tarieven per vakman, waardoor het loont om verschillende experts te vergelijken. U kunt maar liefst tot 40 procent besparen door verschillende specialisten te vergelijken.

Hoofdcategorieën stukwerk

Er zijn verschillende categorieën waarbinnen de stukadoor voor u werkzaam kan zijn. Hieronder hebben we een overzicht voor u geplaatst met de voornaamste bezigheden van de stukadoor en de hieraan gelieerde prijzen:

  • Plafond stuken: het plafond wordt gestukt met een dunne laag gips. Nadat uw plafond glad is gemaakt, kan deze worden overgeschilderd. Prijs: € 14,- tot € 17,- per vierkante meter.
  • Spack spuiten: dit is een goedkope manier van stuken. De spack wordt namelijk met een machine aangebracht, waardoor de stukadoor snel kan werken. Prijs: € 9,- tot € 11,- per vierkante meter.
  • Spachtelputz: dit is een sierpleister, dat sterk aan populariteit aan het winnen is. Bepaal zelf hoe grof of fijn de structuur van uw Spachtelputz wordt. Er zijn steeds meer stukadoors die met dit materiaal werken, waardoor de prijzen steeds aantrekkelijker worden. Prijs: € 16,- tot € 18,- per vierkante meter.
  • Sausklaar stucwerk: een gladde afwerking van uw muren, waardoor ze geschikt zijn om te worden geschilderd. Dient als perfecte basis voor uw verbouwing. Prijs: € 15,- tot € 25,- per vierkante meter.

Contactformulier

Heeft u liever telefonisch contact? Plaats dan een terugbelverzoek, u hoort spoedig van ons.

Terugbelverzoek stukadoorsbedrijf