Stukadoor Pekela

Uw muren of plafond kan schade oplopen door bijvoorbeeld lekkage. Wanneer u de schade wilt herstellen kunt u een stukadoor uit Pekela inschakelen. Het stukadoorsbedrijf herstelt de muren met spachtelputz, spack of sierpleister. Achteraf ziet u niet meer waar de schade heeft gezeten. Wij hebben altijd een stukadoorsbedrijf in ons bestand die in Pekela en omgeving inzetbaar is. Indien u meer informatie wenst of direct een offerte wilt ontvangen, vul dan het offerteformulier in. U ontvangt dan van ons meerdere offertes waarmee u het aanbod kunt vergelijken. Op die manier kunt u zelf een juiste passende keuze maken. De dienstverlening is geheel gratis en vrijblijvend.

Stukadoor Pekela

Contactformulier

keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Terugbelverzoek stukadoorsbedrijf

Heeft u liever telefonisch contact? Plaats dan een terugbelverzoek, u hoort spoedig van ons.

Stucwerk is vakwerk

Het stucen van muren en plafonds is echt vakwerk. Het is een hele kunst om spack egaal op het oppervlak te krijgen. Een stukadoorsbedrijf beschikt over de juiste kennis en materialen om de werkzaamheden vakkundig uit te voeren. Zegt u nou zelf, zou u precies weten hoe u moet stuken als dat nu direct zou moeten doen? U moet het werk niet onderschatten, want u wilt toch ook een fantastisch resultaat? Schakel daarom een professionele stukadoor in.

Allround stukadoorsbedrijf

Wij hebben alleen allround stukadoorsbedrijven in ons netwerk opgenomen. Wij vinden het belangrijk dat de specialisten direct alle werkzaamheden kunnen afronden. Schakel een van onze stukadoors in voor:

  • Spack en stucwerk
  • Spachtelputz
  • Sierpleister
  • Afwerking en schadeherstel
  • Schilderwerkzaamheden

Focus op kwaliteit

Wanneer u een stukadoor uit Pekela inschakelt, dan vertrouwt u de specialist op zijn vakkundigheid. Wij brengen u alleen in contact met een stukadoorsbedrijf in uit Pekela die vakkundig werk levert. Indien de stukadoor onvoldoende kennis heeft om de werkzaamheden wordt deze uitgesloten van deelname. De prijzen van verschillende stukadoren kunnen sterk variëren, het is daarom belangrijk dat u het aanbod zelf vergelijkt. Zo kunt u zelf een passende keuze maken.

Klantgerichte service

Wij zijn een team met een klantgerichte spirit en willen al onze klanten optimaal van dienst zijn. Met al uw vragen kunt u terecht bij een stukadoor in de omgeving van Pekela Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u gratis en vrijblijvend het offerte formulier op deze pagina invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op of sturen u meerdere offertes toe met duidelijke prijsinformatie. Via ons bent u verzekerd van kwalitatief stucwerk tegen een scherpe prijs!

Spachtelputz Pekela

Spachtelputz

Spachtelputz is de meest voorkomende soort van sierpleister. Voordat u aan de slag gaat is het belangrijk dat de ondergrond glad is. Zo voorkomt u oneffenheden in het stucwerk. Spachtelputz is tijdloos en kan met diverse structuren worden aangebracht. Het is dus voor zowel een moderne als een klassieke woning toepasbaar.

Spack spuiten

Spack spuiten

Een muur op een snelle en duurzame manier afwerken, doet u door middel van spack spuiten. Onder hoge druk wordt een pleisterlaag op de wanden gespoten. Er worden twee lagen aangebracht. De eerste spacklaag is vlak. Zodra deze droog is wordt de tweede laag erop gespoten. Deze laag brengt de gewenste structuur aan.

Pleisterwerk

Pleisterwerk

Het glad en strak maken van de wanden of plafonds gebeurt door middel van pleisterwerk. Pleister of sierpleister is een mengsel dat voor het grootste gedeelte uit kalk of gips bestaat. Soms wordt er zand doorheen gedaan om een structuur te krijgen. De sierpleister is verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. U hoeft dus niet meer te verven.

Raapwerk Pekela

Raapwerk

Raapwerk is de dikkere variant van de standaard pleisterlaag. De dikte varieert tussen de 6 millimeter en 5 centimeter. Dit maakt het materiaal zeer geschikt voor het haaks en te lood maken van ruwe oppervlakten. Bovendien is het mogelijk om in het raapwerk ronde profielen zoals togen te verwerken. Evenals de standaard variant is raapwerk vochtregulerend en heeft het tevens brandvertragende eigenschappen.

Sierpleister Pekela

Sierpleisters

Voor de afwerking van een muur zijn verschillende soorten sierpleister mogelijk. De meest gebruikelijke (spachtelputz) hebben we hierboven al besproken. Andere vormen van sierpleister zijn rustiekputz, granol en schuurwerk, waarbij de laatste meestal op een plafond wordt toegepast. Voor welke vorm van sierpleister u kiest is afhankelijk van uw wens voor het patroon en de grofheid van het materiaal.

Latex spuiten

Latex spuiten

Een laatste vorm van afwerking is het spuiten van latex. Medewerkers van een stukadoorsbedrijf uit Pekela kunnen latex snel en vakkundig op het gewenste oppervlak spuiten tegen aantrekkelijke prijzen. Het spuiten van latex levert een mooi strak, egaal en modern resultaat en is daarom ook zeer geschikt voor bedrijfspanden en restaurants. Wij voorzien u desgewenst graag van meer informatie over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Een scherpe prijs voor kwalitatief goed stucwerk!

U zoekt een stukadoorsbedrijf voor het aanbrengen van spachtelputz of sierpleister? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij stellen een gratis prijsopgave voor u op!

Offerte aanvragen

Werkgebied

Klantervaringen

Wij hebben onlangs sierpleister in onze woning laten aanbrengen. Dankzij Stukadoor Nu hebben we een goede prijs bedongen. Vakwerk voor een mooi prijsje. Dat spreekt mij wel aan. Ik kan de dienstverlening dus ook van harte aanbevelen!
D. Vlaming , Pekela
Via deze website hebben wij een offerte aangevraagd om onze woonkamer te laten stuken. Binnen een uur ontvingen we de eerste reacties. Veel sneller dan we hadden verwacht. Ook vielen de prijzen behoorlijk mee. Onze woonkamer ziet er weer pico bello uit.
Frans Wemabel , Deventer
We vonden het best moeilijk om te kiezen tussen alle soorten stucwerk. Via deze site kwamen we in contact met een stukadoorsbedrijf uit Pekela. Hij legde ons alle voor- en nadelen uit. Zo hebben we een goede keus kunnen maken.
fam. Rabijt , Pekela
Na jarenlang behang te hebben geplakt vonden we het nu tijd voor mooi spackwerk in onze kamer. We hebben gekozen om spack te laten spuiten. Binnen 1 dag was het klaar en het ziet er super uit. Dat hadden we zelf niet voor elkaar gekregen. Vakwerk!
Annemarie Hop, Leiden
Onze woning was van binnen aan een opknapbeurt toe. Via Stukadoor Nu hebben we meerdere offertes ontvangen van menig stukadoorsbedrijf. Door gemakkelijk te vergelijken hebben we ons huis voorzien van strak pleisterwerk tegen een goede prijs.
K. van Binsbergen, Leeuwarden
In onze nieuwbouwwoning wilden we graag sierlijsten laten plaatsen, maar we wisten niet goed wat de mogelijkheden waren en wat dit precies zou gaan kosten. We hebben een offerteaanvraag gedaan en kwamen al snel in contact met een specialist uit Pekela. Hij heeft ons goed voorgelicht en daarna ook de sierlijsten geplaatst. Top service!
L. Minnema , Pekela

Over ons

Actief in heel Nederland
Hoe werkt het?
Vestigingen
Missie