Stukadoor Hillegom

U zoekt een erkend stukadoorsbedrijf uit Hillegom? Onze stukadoor staat voor u klaar. Wij zijn u van dienst indien u een vakman zoekt om uw muren te voorzien van strak stucwerk. Daarnaast herstellen wij schade aan uw muren en plafonds na lekkage. Het aanbrengen van spachtelputz, spack en sierpleister is een specialistische klus die goed uitgevoerd moet worden. Oneffenheden in het werk vallen direct op. Ieder aan ons gelieerd stukadoorsbedrijf beschikt over de juiste kennis en materialen om een mooi en egaal resultaat neer te zetten. Wilt u meer informatie of direct offertes aanvragen? Vult het offerte formulier zo volledig mogelijk in en wij brengen u in contact met een stukadoor in Hillegom. Wij garanderen een scherpe prijs!

Stukadoor Hillegom

Contactformulier

keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Terugbelverzoek stukadoorsbedrijf Hillegom

Heeft u liever telefonisch contact? Plaats dan een terugbelverzoek, u hoort spoedig van ons.

Stucwerk is vakwerk

Het is slim om uw muren en plafonds te laten stuken door een vakkundig stukadoorsbedrijf uit Hillegom. Op Het is fijn als u kunt vertrouwen op de kennis van een stukadoorsbedrijf. Wanneer achteraf blijkt dat het stukwerk niet goed is aangebracht, dan valt dit bij een professioneel bedrijf vaak onder de garantie. Het biedt u dus veel voordelen om een echte specialist uit Hillegom in te schakelen. Wilt u het stucwerk bij u thuis laten beoordelen? Een van onze stukadoors komen graag bij u langs.

Diverse soorten stucwerk

Er zijn veel soorten materialen die elk een eigen manier van aanbrengen hebben. Elke werkwijze is anders en dat vergt kennis om het op een fraaie en strakke manier aan te brengen. De werkzaamheden van een stukadoor zijn:

  • Aanbrengen van stucwerk
  • Spachtelputz
  • Spack
  • Sierpleister
  • Afwerking en schadeherstel
  • Schilderwerk

Altijd een erkende stukadoor

Wanneer u een stukadoor uit Hillegom inschakelt, dan vertrouwt u de specialist op zijn vakkundigheid. Wij schakelen alleen een stukadoorsbedrijf in uit Hillegom die bewezen succesvol is in het uitvoeren van zijn beroep. Dit geeft u de zekerheid dat de stukadoor voldoende kennis heeft om de werkzaamheden uit te voeren en dat de bedrijfsvoering in orde is. De prijzen van verschillende stukadoren kunnen sterk variëren, het is daarom belangrijk dat u het aanbod zelf vergelijkt. Zo kunt u zelf een passende keuze maken.

Vraag een offerte aan

Stukadoors concurreren altijd met elkaar, het is dus verstandig om hiervan te profiteren en het aanbod te vergelijken. Bij ons is het mogelijk om direct meerdere offertes aan te vragen bij vakmannen in Hillegom en inzicht te krijgen in de prijzen en mogelijkheden. Wij brengen u geheel vrijblijvend en kosteloos in contact met een professioneel stukadoorsbedrijf. Op die manier krijgt u gegarandeerd een goede prijs voor het aanbrengen van sierpleister, spack of spachtelputz. Het is aan u om een passende keuze maken.

Spachtelputz

Spachtelputz

De meest voorkomende soort muurafwerking is spachtelputz. Het is tijdloos en wordt dus in allerlei soorten woningen gebruikt. Let op! Het is belangrijk dat de ondergrond glad is. Wanneer deze niet glad is, ziet u de oneffenheden nog door de spachtelputz heen.

Spack spuiten Hillegom

Spack spuiten

Spack spuiten is een duurzame en snelle manier om de muren af te werken. Machinaal worden er onder druk twee lagen aangebracht die de muren voorzien van een afwerking naar keuze. De eerste laag is glad, en in de tweede laag spack wordt het reliëf aangebracht.

Sierleister

Pleisterwerk

Pleisterwerk is ideaal om uw wanden of planfonds glad en strak te maken. Sierpleister bestaat uit een mengsel met als grootste bestanddeel gips of kalk. Om structuur te krijgen wordt er zand door de sierpleister heen gedaan. Het zand bepaalt het reliëf.

Raapwerk Hillegom

Raapwerk

Raapwerk is de dikkere variant van pleisterwerk. Raapwerk is met name geschikt voor zeer ruwe en scheve ondergronden. Raapwerk varieert van 6 millimeter tot 5 centimeter dikte. Dit betekent dat het een aflopende ondergrond gemakkelijk recht kan maken. Raapwerk kan eveneens op ronde ondergronden worden aangebracht. Het materiaal is zowel vochtbestendig als brandvertragend waardoor het tevens een zeer veilige keuze is.

Sierpleister Hillegom

Sierpleisters

Bij vrijwel elk stukadoorsbedrijf uit Hillegom kunt u verschillende soorten sierpleister aanschaffen. Sierpleister is feitelijk een decoratieve structuur die u op het plafond of de muur laat aanbrengen. De meeste sierpleisters zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor welke soort sierpleister u kiest is afhankelijk van het gewenste patroon en de dikte van de korrel. Voorbeelden zijn spachtelputz, granol en rustiekputz.

Latex spuiten

Latex spuiten

Nieuw op het gebied van stucwerk is het spuiten van latex. Deze methode is vergelijkbaar met het aanbrengen van spack. Het zorgt voor een snelle en egale afwerking van zowel muren als plafonds en biedt een modern, strak en egaal resultaat. Het toepassen van latex is daarom niet alleen geschikt voor particulieren in Hillegom, ook voor bedrijven of restaurants vormt dit een goede keuze.

Offerte aanvragen

Een scherpe prijs voor kwalitatief goed stucwerk.

U zoekt een stukadoorsbedrijf voor het aanbrengen van spachtelputz of sierpleister? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij stellen een gratis prijsopgave voor u op!

Offerte aanvragen

Werkgebied

Klantervaringen

Wij hebben onlangs sierpleister in onze woning laten aanbrengen. Dankzij Stukadoor Nu hebben we een goede prijs bedongen. Vakwerk voor een mooi prijsje. Dat spreekt mij wel aan. Ik kan de dienstverlening dus ook van harte aanbevelen!
D. Vlaming , Hillegom
Via deze website hebben wij een offerte aangevraagd om onze woonkamer te laten stuken. Binnen een uur ontvingen we de eerste reacties. Veel sneller dan we hadden verwacht. Ook vielen de prijzen behoorlijk mee. Onze woonkamer ziet er weer pico bello uit.
Frans Wemabel , Deventer
We vonden het best moeilijk om te kiezen tussen alle soorten stucwerk. Via deze site kwamen we in contact met een stukadoorsbedrijf uit Hillegom. Hij legde ons alle voor- en nadelen uit. Zo hebben we een goede keus kunnen maken.
fam. Rabijt , Hillegom
Na jarenlang behang te hebben geplakt vonden we het nu tijd voor mooi spackwerk in onze kamer. We hebben gekozen om spack te laten spuiten. Binnen 1 dag was het klaar en het ziet er super uit. Dat hadden we zelf niet voor elkaar gekregen. Vakwerk!
Annemarie Hop, Leiden
Onze woning was van binnen aan een opknapbeurt toe. Via Stukadoor Nu hebben we meerdere offertes ontvangen van menig stukadoorsbedrijf. Door gemakkelijk te vergelijken hebben we ons huis voorzien van strak pleisterwerk tegen een goede prijs.
K. van Binsbergen, Leeuwarden
In onze nieuwbouwwoning wilden we graag sierlijsten laten plaatsen, maar we wisten niet goed wat de mogelijkheden waren en wat dit precies zou gaan kosten. We hebben een offerteaanvraag gedaan en kwamen al snel in contact met een specialist uit Hillegom. Hij heeft ons goed voorgelicht en daarna ook de sierlijsten geplaatst. Top service!
L. Minnema , Hillegom

Over ons

Actief in heel Nederland
Hoe werkt het?
Vestigingen
Missie